print

Over Klop

Welkom bij Klop Verhuur

Klop Verhuur is een familiebedrijf, waar u welkom bent voor het huren van hoogwaardig aannemersmaterieel. Op deze website krijgt u een overzicht van het huurmaterieel. Klop Verhuur houdt dit materieel voor u op voorraad. Als u vragen heeft: neem contact met ons op!

 

Snel bereikbaar


Klop Verhuur is op werkdagen geopend en bereikbaar van 7.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 uur. Ons opslagterrein is centraal gelegen in Nederland: Stuartweg 31 Vianen. Zie ook het routekaartje.

 

Gemakkelijk bestellen


U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven op +31 (0)30 669 50 00, via email: info@klop.com, of per fax +31 (0)30 669 50 01. Ook kunt u gemakkelijk bestellen via de website www.klop.com. De normale levertijd bedraagt 3 dagen. In spoedgevallen kunt u de bestelling afhalen binnen 24 uur. Wanneer het gezochte materieelstuk niet voorradig blijkt te zijn, dan zoeken we in overleg met u tijdig naar een alternatief.

 

Verpakkingseenheden


Achter de meeste materieelstukken staat de hoeveelheid per verpakking. U kunt ons een dienst bewijzen door zo mogelijk volle verpakkingen te bestellen. Daardoor is er minder omstapelwerk in het magazijn. Klop Verhuur kan u als huurder daardoor snel en voordelig blijven leveren.

 

Uw netto huurtarief


Het huurtarief dat Klop Verhuur aan u opgeeft, is het bruto huurtarief per week per stuk. De kosten voor emballage, transport en verzekering zijn niet inbegrepen in het bruto huurtarief. Bij de bepaling van het bruto huurtarief is uitgegaan van een minimale huurperiode van 4 weken. Bij kleine orders vraagt Klop Verhuur een vergoeding voor de orderkosten. Bel ons voor uw netto huurtarief! Afhankelijk van de lengte van de huurtermijn stelt Klop Verhuur voor u een mooie nettoprijs vast.

 
 

Wij brengen het naar u toe


Standaard uitgangspunt is dat u het gehuurde materieel zelf haalt en
brengt. Als u zelf niet over de mogelijkheid beschikt om het gehuurde
materieel naar uw project te brengen, dan kan Klop Verhuur het materieel op uw locatie afleveren door een vrachtwagencombinatie met kraan. Regel met ons het vervoer 3 werkdagen ofwel 72 uur voor het gewenste moment van lossen of ophalen. Als u tijdig bestelt en afmeldt, combineert Klop Verhuur het vervoer en profiteert u van relatief lage transportkosten.

 
 

Terug


• Meldt het gehuurde materieel tijdig af. Lees voor de exacte "spelregels" de algemene voorwaarden.
• Bij ontvangst vindt een voorlopige telling en inspectie plaats.
• Zo snel mogelijk daarna ontvangt u van ons de definitieve uitkomst van het sorteren en tellen van het materieel.
• U bent als huurder verantwoordelijk voor het materieel tot het moment van teruglevering op de opslag van Klop Verhuur. Laat daarom het materieel zo kort mogelijk ongemonteerd of gedemonteerd op uw project achter. Beperk het risico van vermissing of diefstal!

 
 

Niet gevonden in de index?


Zoekt u een artikel dat niet in deze catalogus staat? Vraag het aan Klop Verhuur! De verhuurvloot is groot en breidt steeds uit. Ons zusterbedrijf Klop Verkoop levert maatwerk vanuit haar constructiewerkplaats.

 

 

Als u wilt kopen

Bent u op zoek naar materieel om te kopen? Neem contact op met Klop zodat wij voor u een passende aanbieding kunnen maken.

 
 

Algemene voorwaarden


Voor een volledige uiteenzetting van onze "spelregels" verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden.

Een exemplaar van deze voorwaarden is gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht. U en uw bedrijf accepteren deze algemene voorwaarden op het moment dat u materieel huurt van Klop Verhuur.

 
 

NEN-EN-ISO-9001 gecertificeerd


Huren gebeurt op basis van wederzijds vertrouwen. Vertrouwen is goed, maar controle is beter. Kwaliteit staat voorop. Klop Verhuur heeft een gecertificeerd kwaliteitssysteem volgens de normen NEN-EN-ISO-9001- 2015 . Om u goed van dienst te kunnen zijn, streeft Klop Verhuur voortdurend naar verbetering.